Перфектна почивка, възстановяване и презареждане с уелнес ваканции в хотел „Глициния“

01.09.2018 |

Мечтаете ли за ваканция, която да е толкова различна от поредната кратка и неусетна отпуска, че да се превърне за Вас в приятно и вълнуващо приключение и начало на нов житейски план, който да следвате дори и след като се върнете у дома?


Специално за Вас хотел „Глициния“ създаде нови уелнес пакети, от които можете да се възползвате след 1 октомври 2018 г.

 

Отпуснете се в уютната атмосфера на хотел "Глициния" под вещите грижи на специалисти по хранене и възстановяване, за да се почувствате отново чисти, свежи и пълни с енергия!


Нашата възстановителна ваканция за 3 или 7 дни ще Ви помогне да откриете любимото си място за бягство от водовъртежа на всекидневието – сред чиста природа, морски въздух, здравословна храна и разнообразни възможности за забавление.


Ваканция „Отслабване“съчетава всичко това с индивидуална програма за намаляване на теглото, спортни занимания и уелнес процедури. Нашият майстор готвач не само ще изненада приятно сетивата Ви с кулинарни изкушения, които помагат за поддържането на елегантна фигура, но и ще Ви научи как да си ги приготвяте сами. Ще усетите как с всеки изминал ден ставате по-леки, по-свежи и се разхубавявате. Заслужавате го!

 

А може ли изразът „С деца на море“ да промени своя смисъл и да се превърне за Вас в синоним за приятно изживяване? В хотел „Глициния“ се случват и такива чудеса.

Ваканция „С деца на море“ Ви дава възможност да комбинирате своя престой за възстановяване или отслабване с детски лагер. Докато Вие се грижите за себе си според напътствията на нашия лекар консултант, професионален екип от специалисти ще занимава децата Ви със спорт, ще следи за здравословното им хранене и ще им организира различни дейности в отделно крило на хотела.


Четвъртото ново предложение на хотел „Глициния“ – Възстановителни / Подготвителни лагери е насочено както към състезателите в отборни или индивидуални спортове, така и към всички почитатели на спорта и активния начин на живот. Подготвили сме Ви специализирана програма, гарантирано качество на храната, ползване на терени и зали за подготовка/ възстановяване, СПА зона, възможности за походи, бягане, упражнения сред природата и много други.


Заповядайте!